Petrece Craciunul in Bucuresti

hotel in piata victoriei

Probabil ca esti obisnuit sa fii incurajat sa petreci Craciunul la munte sau in alta tara. Dar si in Bucuresti poti avea parte de sarbatori frumoase. Ba chiar foarte frumoase daca stam putin sa ne gandim si sa analizam situatia. Daca vii de sarbatori in capitala, vei avea parte de multe targuri cu cadouri.

Astfel vei avea la dispozitie multe oportunitati pentru a alege ceva frumos ca sa te intorci acasa cu niste cadouri frumoase. Si pentru ca sunt sarbatori, reducerile in magazine se tin lant. Poate ca ai nevoie de mai multe zile ca sa vizitezi toate targurile si locurile amenajate.

Cu siguranta vei avea nevoie de o perioada mai mare, asa ca te poti folosi de oferta Ave Hotel care te gazduieste in perioada zilelor Craciunului pe gratis. Da, ziua de Craciun vei sta gratis, fara sa platesti, cu conditia sa stai mai mult de 5 zile. Gandeste-te cat de avantajos va fi sa te poti plimba aproape o saptamana intr-un oras pregatit pentru sarbatorile iernii cu mii de beculete, cu brazi impodobiti, zapada peste tot si copiii bucurosi.

In plus daca sunteti mai multi, Ave Hotel va pune la dispozitie o camera gratuita. Daca te-am convins sa mergi in Bucuresti de Craciun, treci pe la Ave Hotel si rezerva-ti camere pentru tine si prietenii tai. Veti avea parte de conditii excelente, zile pline de activitati si concerte, targuri cu cadouri si fulgi de zapada care sa iti pastreze in amintire pentru mult timp o experienta de neuitat, care ar trebui reeditata cu prima ocazie.