Replici de agatat pentru petrecerile de sarbatori

imagini-de-craciun-peisaj-iarna

Fie că te-a prins perioada sărbătorilor de iarnă singură, fie că vrei să te amuzi, ai mai jos mai multe sugestii de cum să abordezi pe cineva la o petrecere de Crăciun sau Revelion, sau cum să nu fii surprinsă dacă vei fi tu “victima” unei încercări de agăţat.

Dacă nu ai planuri pentru aceste sărbători, nu refuza nicio invitaţie la astfel de petreceri. Este o perioadă în care lumea are nevoie de afecţiune, este mai deschisă şi mai emană mai multă căldură sufletească, aşa că acum ai cele mai multe şanse să găseşti pe cineva.

10 replici serioase

Cu ele poţi să abordezi pe cineva fie complet necunoscut, fie chiar un coleg sau o cunoştinţă despre care ştii puţine dar care îţi place şi cu care până acum nu ai avut ocazia să vorbeşti. Un flirt aproape nevinovat, care te poate duce departe.

1. Ai reuşit să scapi de nebunia shopping-ului de cadouri?

2. Unde îţi vei petrece sărbătorile? (sau restul vacanţei, dacă e vorba de petrecerea de Revelion. Cu alte cuvinte, vei fi prin preajmă să te pot cuceri în continuare?)

3. De unde vine până la urma legenda cu vâscul?

4. Te pricepi din întâmplare să găteşti preparate tradiţionale de Crăciun? Sau poate prietena ta? (aşa poţi afla dacă este singur sau nu) M-am băgat să gătesc o cină tradiţională şi am emoţii că nu prea ştiu cum

5. Ţi-aminteşti cum a fost când ai aflat că nu există Moş Crăciun? Câţi ani aveai?

6. Care este amintirea ta preferată de Crăciun?

7. Adun păreri de ce ar trebui să servesc la o mică petrecere cu cocktailuri de la mine de acasă. Ţie ce îţi place să bei? (apoi îl poţi invita la party. dacă ţi se pare că merită, vei face o petrecere special pentru el)

8. Şi…cum a fost ziua ta? (când toată lumea vorbeşte numai de sărbători, cadouri, Crăciun, este plăcut să auzi o întrebare sinceră şi simplă)

9. Crezi în rezoluţii de anul nou? Ţi-ai făcut listă cu ce vrei să faci la anul?

10. De unde îl ştii pe … (organizatorul petrecerii. dacă petrecerea se desfăşoară cu colegii din compania în care lucrezi, poţi să o înlocuieşti cu “Cum ţi se pare petrecerea?”. Sau te poţi lega de o bârfă nevinovată despre un şef, atât timp cât ştii sigur că nu este cel care se duce repede la acesta să te pârască.)

Acestea sunt doar pentru inspiraţie. În funcţie de oamenii de la petrecere şi dispoziţia ta, îţi poţi aduce contribuţia.

Replici glumeţe de la spiriduşii Moşului

Dacă eşti suficient de îndrăzneaţă, poţi încerca aşa ceva, deşi parcă se potrivesc mai bine băieţilor, şi oricum nu poţi să le iei în serios. Dar dacă le amesteci într-o conversaţie drăguţă cu cineva cu care flirtezi, s-ar putea să meargă, fie şi doar ca glumă.

“Nici Moş Crăciun nu poate face bomboane aşa dulci ca tine.”

“Sunt magică precum spiriduşii. Cred că ar trebui să stai în preajma mea în noaptea asta.”

“I-am furat Moşului cheile de la sanie. Dăm o tură?”

“Sunt foarte influentă în rândul spiriduşilor, dacă te porţi frumos cu mine, te pot scoate de pe lista neagră a Moşului ca să primeşti cadouri.”

“Eu l-am învăţat pe Moşul tot ce ştie.”

De asemenea, poţi încerca cu un banc despre Moş Crăciun. Găseşti pe internet o mulţime. De exemplu: De Crăciun, dacă vine la tine un tip gras, cu barbă albă şi costum roşu şi te bagă într-un sac, nu te speria! I-am scris Moşului că te vreau pe tine de Crăciun!