Saniute pentru copii, cadourile perfecte de Mos Craciun

cadouri_de_craciun_08090700

Saniute pentru copii, cadourile perfecte de Mos Craciun. Saniute pentru copii, cadoul perfect de Mos Craciun! Saniute clasice sau moderne, din lemn sau plastic, orice model dorit gasesti in magazinul Nichiduta!

Niciodata nu este prea devreme sa incepi cumparaturile de cadouri de Mos Craciun, asa ca acum ca au mai ramas doua saptamani pana la magica seara cand fiecare copil se asteapta sa isi gaseasca cadoul preferat sub brad, putem chiar sa spunem ca este o perioada destul de scurta de care trebuie sa profiti la maxim in goana dupa cadourile perfecte de Mos Craciun.

Iata propunerile noastre de saniute pentru copii de la Strollers.

Saniute pentru copii, saniute mici cu spatar

Pentru ca la Nichiduta poti sa gasesti saniute pentru orice varsta, ce spui de aceasta saniuta mica cu spatar? Este recomandata copiilor pana la 18 luni!

Are un design simplu, este confectionata din cadru metalic iar sezutul este din lemn de brad iar copilul poate sta confortabil in scaunelul special confectionat pentru el! Este disponibila in trei variante de culori Rosu, Argintiu si Albastru.

Comanda aceasta saniuta acum si Strollers iti ofera transportul gratuit!

Saniute pentru copii, saniute calduroase cu scaunel

Pentru copii cu varsta intre 1-3 ani, am gasit la Nichiduta si aceasta saniuta cu scaunel, maner rabatabil si centuri de siguranta.

Este o sanie din material plastic, rezistent pana la -20C cu cadru metalic pentru extra durabilitate. Dispune de un maner rabatabil si de un cordon, ambele oferindu-va posibilitatea de a impinge, respectiv a trage saniuta, dupa preferinta.

Copilul este pus intr-un saculet (acesta nu este inclus in pret), fiind astfel ferit de frig, iar mai apoi asezat in scaunel si asigurat in centura de siguranta a saniutei. Saculetul nu este inclus in pret dar poate fi bineinteles achizitionat optional tot de la Strollers.

Saniute pentru copii, saniute moderne

Daca esti in cautarea unei saniute pentru copii cu un design mai modern Nichiduta are modelul ideal si pentru tine! Ce spui de aceasta saniuta derdelus pentru copii?

Este confectionata din HDPE de înalta calitate, de aceea ramane elastica si stabila chiar si la temperaturi scazute. Manere laterale care au functia de a frana saniuta dupa preferinta iar cordonul ofera posibilitatea de a trage sania din fata.

Saniute pentru copii, saniute pentru toate varstele

Ti-am spus mai devreme ca la Strollers gasesti saniute pentru orice varsta si iata ca am gasit sania perfecta pentru distractia intregii familii!

Ce spui de o sanie KHW Champion De Luxe recomandata atat pentru pentru copii (10+ ani) cat si pentru adulti? Este o sanie din material plastic, rezistent pana la -20C cu cadru metalic si sine rabatabile. Sezutul este dotat cu material anti-alunecare si in plus dispune de un cordon care va ofera posibilitatea de a trage saniuta din fata.