10 mesaje pe care merita sa le scrii pe felicitarile de Craciun

felicitare-ivan-craciun-2011

O felicitare poate transforma chiar si cel mai banal cadou intr-unul special. Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai frumoase si pline de insemnatate cuvinte inspirate de oameni celebri din toate timpurile.

Filme, carti , muzica si spectacole – toate sunt ocazii ideale de a aduna cateva citate memorabile prin care sa celebram Craciunul.

“Voi pastra Craciunul in inima si voi incerca sa-l tin cu mine tot anul” – Charles Dickens.

“Cel care nu are Craciunul in inima, nu-l va gasi nici sub brad ” – Roy L.Smith

“Am crezut intotdeauna ca sarbatoarea Craciunului este o perioada buna, iertatoare, caritabila, placuta; este singura perioada a anului cand barbatii si femeile accepta sa-si deschida inimile” – Charles Dickens.

“De Craciun, toate drumurile duc acasa” – Marjorie Holmes

“Binecuvantat este sezonul care aduna toata lumea intr-o conspiratie de dragoste” – Hamilton Wright Mabie.

“Craciunul este perioada cand ai dor de acasa – chiar daca esti deja acasa” – Carol Nelson.

“Mi-as dori sa pun Spiritul Craciunului intr-un borcan si sa ma bucur in fiecare luna.” – Harlan Miller

“Nimic nu este mai trist pe aceasta lume decat un om care se trezeste in dimineata ajunului si nu se comporta ca un copil.” – Erma Bombeck

“Craciunul este singura perioada a anului cand oamenii isi pot urma propriile impulsuri si isi pot exprima propriile sentimente, fara retineri. Craciunul este sansa de a fi noi insine” – Francis C. Farley

“De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.” – John Greenleaf Whittier.