Mesaje de Anul Nou

cadouri_de_craciun_08090700

Numaratoarea inversa pentru Anul Nou va incepe de curand. Iti transmit toate binecuvantarile mele, urari si bucurii din belsug, cat si un An Nou 2011 minunat! La Multi Ani!

Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!

Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume!

Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca liniste sufleteasca, mult noroc si iubire! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Multi Ani!2

Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine… si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta… fericire, sanatate si multi bani “La Anu’si La Multi Ani!”

Sa primim odata cu colindatorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou.

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite… LA MULTI ANI!

Poveste de Sarbatori Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!

Scutura-te de ce e vechi, aduna in preajma ta tot ce e nou, Clopoteii bucurosi rasuna in zapada, Anul care trece, in urma lasa-l!, Scutura-te de tot ce e artificial, si fa un loc bunavointei!, Un An Nou Fericit!

Here are My Wishes for You… H ours of happy times with friends and family A bundant time for relaxation P rosperity P lenty of love when you need it the most Y outhful excitement at lifes simple pleasures N ights of restful slumber (you know – dont’ worry be happy) E verything you need W ishing you love and light Y ears and years of good health E njoyment and mirth A angels to watch over you R embrances of a happy years!

Urarile mele pentru tine: Un excelent inceput in ianuarie, Iubire pentru februarie, Pace in martie, Timp liber in mai, Veselie din iunie pana in noiembrie, Fericire in decembrie si Un Nou An norocos si minunat in 2011!

De Anul Nou este momentul sa descoperi noi orizonturi si sa realizezi noi visuri, sa redescoperi puterea si credinta din tine, sa te bucuri de fiecare lucru marunt si sa te pregatesti pentru noi provocari! Iti doresc un 2011cu adevarat implinit! La Multi Ani!

Pentru prietenii nostri, vechi si noi, Sarbatori Fericite voua! Cele mai bune ganduri petru pace si prosperitate in Noul An!

Suntem incantati ca avem ocazia sa va multumim pentru prietenia de care ati dat dovada pe toata perioada de sarbatoare. Sarbatori fericite si La Multi Ani pentru noul an.

Fie ca miracolul Craciunului sa bata la fereastra ta si fie ca Anul Nou sa iti aduca bucurie si liniste suflteasca. La Multi Ani!

Pe timp de sarbatoare, cea mai mare placere este sa impartasim cele mai calde urari cu cei a caror bunavointa si prietenie sunt adevarate miracole. Cele mai bune urari pentru un An Nou luminos si prosper, plin in fericire si bucurie, pentru tine si cei dragi tie.

Una din bucuriile sarbatorilor de iarna este sansa de a trimite multumirile noastre si cele mai bune urari pentru tine, cu ocazia Noului An. La Multi Ani!

Iti sunt recunoscator pentru prietenia ta, bunavointa si loialitatea din anul care se incheie. Fie ca farmecul sarbatorilor sa te inconjoare in Noul An si intotdeauna! La Multi Ani!

Fie ca in zi de sarbatoare sa te bucuri de caldura, de un Craciun traditional si un An Nou Fericit!