9 urari de Craciun haioase: zambetul nepretuit al celor dragi

Cracinul este una dintre cele mai emotionante si mai iubite sarbatori ale anului, cand cei dragi se reunesc, isi daruiesc cadouri si se simt bine impreuna.

Din nefericire, nu poti avea aproape chiar toate persoanele dragi, insa le poti face urari de Craciun haioase, pentru ca momentul sa fie cu adevarat deosebit. Fie ca le trimiti felicitari de Craciun, fie ca alegi sa le transmiti la telefon sau prin mesaje, bucuria lor va fi nepretuita. Iata cateva idei amuzante, care ii vor face sa rada din suflet!

Urari de Craciun haioase, pentru prieteni sau colegi de munca

Urarile de Craciun adresate prietenilor si colegilor de munca sau de scoala sunt mai usor de ales, pentru ca le cunosti personalitatea si iti dai seama ce cuvinte li se potrivesc cel mai bine.

mesaje haioase de Craciun

Imaginile haioase cu animale, pasari, copii sau cu un Mos Craciun haios sunt perfecte pentru fete.

mesaje de Craciun

Iti place de un baiat din grupul tau de prieteni si nu stii cum sa-i arati acest lucru? O felicitare sau un mesaj cu urari de Craciun haioase il va surprinde intr-un mod placut si il va face sa se gandeasca la tine. Poate fi momentul perfect pentru o invitatie in oras.

mesaje de Craciun

Ai in grupul de prieteni o persoana care isi sarbatoreste ziua de nastere de Craciun? Atunci trimite-i o felicitare online pe masura.

petrecere zi de nastere

Urari de Craciun haioase, pentru iubit sau sot

Ce cadou poate fi mai frumos pentru iubit sau sot decat… tu?

urari de Craciun haioase pentru iubit

Urari de Craciun haioase adresate familie

Pentru persoanele pasionate de gatit, aceasta urare va fi perfecta.

felicitare haioasa

Ai pe cineva in familie care nu a fost cuprins de spiritul sarbatorii? Atunci nu il va impresiona orice felicitare sau mesaj. Mai degraba mizeaza pe urarile de Craciun haioase, care sa il reprezinte in totalitate.

mesaje de Craciun

Urari de Craciun haioase pentru sefi

mesaje de Craciun haiose pentru sefi

In functie de relatia pe care o ai cu superiorii tai, te poti orienta asupra unor urari de Craciun haioase, care ii vor binedispune instant.

mesaje de Craciun haioase pentru sefi

Surprinde-i pe cei dragi cu urari de Craciun haioase si cu siguranta ii vei face pe toti sa se simta minunat in zilele sfinte ce urmeaza.