Mesaje de Craciun – Sms – uri de Craciun – Urari de Craciun – mesaje scurte

cadouri_de_craciun_08090700

* Cu ocazia sarbatorilor de iarna îti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramâna neîmplinit.
* Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc! Craciun fericit!
* Sfanta seara de Craciun Sa ne-adune bun cu bun, Sfanta seara de Craciun. Ca-i mai Sfanta decat toate, La multi ani cu sanatate!
* Viata asta ne inraieste si uneori actionam ca niste nebuni dar sa nu uitam ca este Craciunul si sa fim un pic mai buni
* Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume… Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.
* Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate! Punga sa geama de bani, mult noroc si La Multi Ani!
* La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii. Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit.
* Sarbatori Fericite si un Craciun plin de zapada fina sa ai un an mai bun si la anu’ sa-ti iei masina
* Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!
* Cu mic cu mare, mergem la sarbatoare, cu ganduri bune si dorinta de mai bine, pentru noi si pentru toti. Craciun fericit!
* Craciun Fericit si multa sanantate, sa ai un an mai bun, sa-ti mearga bine in toate
* Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori
* Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii
* Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un sac plin. La multi ani!