Mesaje de Craciun

cadouri_de_craciun_08090700

Ho Ho Ho, Iti doresc un Craciun fericit si bucuros, si fie ca esenta Craciunului sa ramana alaturi de tine intotdeauna. Craciun Fericit!

Fie ca perioada sarbatorilor sa aduca dragoste, pace si putere pentru familia ta si pentru cei dragi tie. Craciun Fericit!

Fie ca acest Craciun sa fie o perioada de reflectie asupra trecutului nostru, in care sa planificam cu mai multa grija anii care vin inaintea noastra, sa aratam mai multa dragoste si umilinta si sa tinem mai mult unii la altii. Craciun Fericit!

Fie ca magia Craciunului sa-ti umple casa de bucurie, inima de dragoste si viata de zambete. Craciun Fericit!
Trimite cu: Mesaj Craciun

Fie ca sarbatoarea Craciunului sa straluceasca prin momente de dragoste, bucurie si bunavointa, si fie ca Noul AN sa fie plin de impliniri si un plilej de veselie.

Fie ca spiritul Craciunului sa aduca pace, Bucuria Craciunului sa aduca speranta si Caldura Craciunului sa ofere dragoste. Craciun Fericit!

Din casa in casa De la inima la inima Dintr-un loc in altul Caldura si veselia Craciunului Ne aduc mai aproape unii de ceilalti Craciun Fericit!

Inima tine minte toate momentele speciale cand bunatatea face o diferenta. Fie ca prin dragostea pe care o impartasesti cu altii sa fii rasplatit in nenumarate feluri. Craciun Fericit!

Inamicului tau, iertare Unui oponent, toleranta Unui prieten, inima ta Unui consumator, serviciu Tuturor, caritate Fiecarui copil, un bun exemplu Pentru tine, respect Si un Craciun Fericit!

Fie ca in caminul tau sa ramana intotdeauna Pacea si Bucuria sarbatorii Craciunului. Urari caldurose pentru un Craciun Fericit si un An Nou Implinit!

Fie ca bucuria si miracolul sezonului sa continue sa straluceasca in inima ta pentru totdeauna. Iti doresc un Craciun Fericit!

Fie ca toata magia Craciunului sa se asterne la usa ta, Sa-ti bucure inima si sa-ti indeplineasca fiecare dorinta. Craciun Fericit!

Fie ca miracolul Craciunului sa-ti umple inima de caldura si dragoste. Craciunul este perioada in care daruiesti si imparti. Este timpul in care iubesti si ierti. Craciun Fericit tuturor!

In timp ce sarbatoresti Craciunul, iti doresc sa traiesti experienta adevaratei iubiri intre semeni. Craciun Fericit si un An Nou Minunat!